Energiatakarékos
fűtés klímával

Napjaink korszerű klímaberendezései hatékony megoldást nyújtanak lakások, családi házak, vagy vidéki nyaralók, hétvégi házak átmeneti és akár teljes fűtésére vontkozóan.

FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT KLÍMABERENDEZÉSEK

KLÍMÁK, MELYEK MÁR A LEGHIDEGEBB NAPOKON IS BIZONYÍTOTTAK

AJÁNLATKÉRÉS

segítünk a választásban és a méretezésben

KLÍMASZERELÉS

24 ÉV SZAKMAI TAPASZTALATTAL

EGYEDÜLÁLLÓ FŰTÉSI MEGOLDÁS

Bárkinek aki korszerű, energiatakarékos, hatékony és gyors fűtési megoldást keres nappalija, hálószobája, vagy irodája fűtésére. A korszerű, inverteres klímaberendezések már a bekapcsolást követő első percben meleg levegőt fújnak, mely azonnali melegérzetet biztosít.

MIÉRT DÖNTSÖNÖN KLÍMÁS
FŰTÉS MELLETT?

Távoli vezérlés

A legtöbb korszerű klímaberendezés fel van már szerelve WIFI vezérléssel, így a készülék telefonos applikáció segítségével bárhonnan vezérelhetőek.

Azonnali meleg levegő

A klíma működéséből fakadóan, bekapcsolást követően nem kell várnod a fűtőpanel átmelegedésére, a meleg levegőt azonnal érezni fogod!

2 legyet 1 csapásra

Felesleges túl hosszan ragozni, hogy a klímaberendezések fő szezonja nyáron van, tehát amennyiben klímás fűtés mellett dönt, úgy a nyári kánikulától is búcsút inthet.

Megújuló energia

Az inverteres klímaberendezések hőszivattyús elven, magas hatékonysággal, ellenben rendkívül alacsony energiafogyasztással működnek.

Az inverteres klímaberendezések a hőmérséklet függvényében képesek szabályozni a kompresszor teljesítményét, így rendkívül kevés áramot fogyasztanak!

OLCSÓ

HATÉKONY

GYORS

KÉNYELMES

INGYENES KONZULTÁCIÓ - HELYSZÍNI FELMÉRÉS
0620 980 9305

Close Menu
×

Cart

Ügyfélszolgálat

H-P: 8:00 – 15:00

Segítünk a klíma választásban! Műszaki információ, tanácsadás, személyes konzultáció, ajánlatkérés.