Vásárlással kapcsolatos információk

A VÁSÁRLÁSRÓL

Webáruházunkban kényelmesen, időt és pénzt megtakarítva biztonságosan vásárolhatja meg új klímaberendezését. A megrendelet terméket a megrendelést követően 1-2 munkanapon belül átveheti üzletünkben, vagy a futárok – szükség szerint, időpontot egyeztetést követően a kért címre szállítják. 

A KLIMARENDSZEREK.HU WEBOLDALON TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS ELŐNYEI

Minden nálunk kapható termék hivatalos forrásból származik, így Önnek egy pillanatig se kell aggódnia a garancia miatt: MINDEN TERMÉKÜNKRE HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCÁIÁT biztosítunk. Amennyiben nálunk vásárol, nem szükséges üzletet felkeresnie és sorban állnia, mivel weboldalunkon minden olyan lényeges információt megtalál a termékekkel kapcsolatban, melyek a megfelelő paraméterű klíma kiválasztásához szükségesek. Amennyiben mégsem találja meg a keresett információt, telefonon is készséggel állunk rendelkezésére. Áruházunk termékei többnyire a normál kiskereskedelmi ár alatt kerülnek forgalomba, tehát olcsóbbak a megszokott bolti áraknál. A kiszállítás költsége pedig szinte minden terméknél ingyenes (50.000 Ft feletti vásárlás esetén).

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

A webáruházban megrendelt termékeket igénye szerint, eljuttatjuk a megadott szállítási címre. Természetesen, amennyiben Önnek úgy kényelmesebb a megrendelt terméket szeméylesen is átveheti telephelyünkön. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, úgy 13 óráig leadott rendelés esetén még aznap, vagy a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. A termék feladásával egy időben Önnek visszaigazoló e-mailt küldünk.

A szállíáts az ország egész területén bruttó 50.000 Ft-felett ingyenes, alatta 2.500 Ft.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Házhozszállíás esetén, a megrendelt terméket a 24h futárszolgálat segítségével kézbesítjük. Megrendelést követően cégünk e-mailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatban. A szállítási határidő az ország egész területére a munkanapok figyelembevételével a megrendelstől számított 48 óra (hűtőközeggel töltött klímaberendezések esetén az aláírt telepítési nyilatkozat készhezvételét követően tudunk számlát kiállítani!). Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem beszerezhető, így csak később tudjuk szálíltani. Természetesen ilyenkor azonnal értesítjük ügyfeleinket és ha igény van rá segítünk másik készüléket választani.

TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGE ÉS STÁTUSZOK

  • Raktáron:Az adott termék a mi raktárunkban van, így azonnal kapható.
  • Rendelésre:Az adott termék külső raktáron van, így a beszerzése 2-10 munkanapot is igénybe vehet.
  • Nem elérhető:Az adott termék pillanatnyilag nem kapható, de hamarosan újra kapható lesz.

JÓTÁLLÁS

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegy is.

GYÁRI HIBÁS TERMÉKEK CSERÉJE

A webáruházunkban vásárolt gyári hibás, vagy 3 napon belül meghibásodott termékeket, a vásárlás napjától 5 napon belül kicseréljük (klímaberendezések esetén a készülék leszerelése miatt időpont egyeztetésre van szükség!), vagy ha ez már nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük, illetve megegyezés esetén másik termékre cseréljük.

FIZETÉSI MÓDOK

  • Készpénzel átvételkor:Fizetés a telephelyünkön vagy a futárnak készpénzzel, az áru átvételekor
  • Előre utalás:A termék árát, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kiegyenlítheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát készítünk, melyet e-mailben küldünk el. Fontos, hogy az utalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendlési azonosítóját!
Close Menu
×

Cart

Ügyfélszolgálat

H-P: 8:00 – 15:00

Segítünk a klíma választásban! Műszaki információ, tanácsadás, személyes konzultáció, ajánlatkérés.